Advium

Advium Corporate Finance

Advium Corporate Finance on investointipankki, joka tarjoaa taloudellista neuvonantoa yritysjärjestelyissä ja suurissa kiinteistötransaktioissa. Advium on toiminut neuvonantajana kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille noin 200 transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo ylittää 20 miljardia euroa.

Advium perustettiin vuonna 2000 ja on osa eQ-konsernia. 

Palvelut

Yritysjärjestelyt

Toimimme neuvonantajana yksityisellä ja julkisella sektorilla yrityskaupoissa ja niihin liittyvissä strategisissa selvityksissä. Työskentelemme tiiviisti asiakkaan kanssa koko toimeksiannon ajan tarjoten tukea, neuvonantoa ja kokonaisvaltaista projektinhallintaa auttaen asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Transaktioprosessin ja neuvottelujen johtamisen lisäksi näemme roolimme keskustelukumppanina tärkeissä strategisissa valinnoissa.

Lue lisää

Kiinteistöjärjestelyt

Toimimme neuvonantajana kotimaisille ja ulkomaisille kiinteistösijoittajille ja kiinteistöjen omistajille kiinteistösalkkujen ja suurten yksittäisten kohteiden transaktioissa ja muissa suurissa kiinteistöjärjestelyissä. Olemme markkinajohtaja Suomessa tällä sektorilla ja olemme toimineet neuvonantajina monissa suurimmista kiinteistöjärjestelyistä Suomessa. Näemme roolimme projektin kokonaisvaltaisena johtajana neuvoen asiakasta parhaan vaihtoehdon löytämisessä koko prosessin ajan.

Lue lisää

Referenssit

2021_11_Renevo
2021_09_Purmo
2021_07_Nordkalk
2021_07_Schroders
2021_06_Berner
2021_04_Apteekkariliitto
2021_03-Alma
2021_03-Tamturbo
2021_02_Avain
2020-12-Almamedia
2020-12- Regenero
2020-12- Cibus

Kaikki referenssit

eQ Konserni

eQ-konserni on kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. Konsernin emoyhtiön eQ Oyj:n osake on listattuna NASDAQ Helsingissä. Konserni tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääoma- rahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, strukturoituja sijoistuotteita, sijoitusvakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyökumppaneiden sijoitusrahastoja. Lisäksi konserni tarjoaa yritys- ja kiinteistö -järjestelyihin liittyviä palveluja.

Lue lisää