Advium

Töihin

Keitä olemme 

Advium Corporate Finance on suomalainen investointipankki, joka tarjoaa taloudellista neuvonantoa yritysjärjestelyissä ja suurissa kiinteistötransaktioissa sekä pääomamarkkinoiden transaktioissa. Adviumilla työskentelee 15 sitoutunutta asiantuntijaa, joilla on kokemusta arvostetuista kansainvälisisistä ja kotimaisista investointipankeista. Advium on toiminut neuvonantajana kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille yli 200 toteutuneessa transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo on noin 20 miljardia euroa.

Advium perustettiin vuonna 2000 ja on osa eQ-konsernia, joka on noteerattu Helsingin NASDAQ-pörssissä.

Mitä tarjoamme

Työskentely Adviumilla tarjoaa mahdollisuuden osallistua haastaviin yritys- ja kiinteistötransaktioihin, kantaa suurta vastuuta alusta alkaen sekä syventää osaamistasi. Lisäksi pääset työskentelemään yrittäjähenkiseen, kokeneen ja motivoituneen tiimin kanssa, ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etuja.

Harjoittelu

Tarjoamme vuosittaisen harjoitteluohjelman, jossa toivotamme harjoittelijat tervetulleiksi osallistumaan M&A-tiimiimme 4–6 kuukauden ajaksi sekä keväällä että syksyllä. Näiden harjoittelupaikkojen rekrytointiprosessi on yhtenäinen, ja hakuaika päättyy elokuussa joka vuosi. Heti kun hakuaika avautuu, julkaisemme harjoittelupaikan ilmoituksen näillä sivuilla. 

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut liittymään tiimiimme, olet tervetullut lähettämään avoimen hakemuksen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen nicolina.zilliacus@advium.fi.