Advium

Ajankohtaista

Advium Corporate Finance irtaantuu eQ Pankista MBO-kaupalla

01.07.2009

Advium Corporate Finance irtaantuu eQ Pankki Oy:stä kaupalla, jossa osa henkilökunnasta ostaa koko liiketoiminnan. Advium on johtava suomalainen neuvonantaja yritysjärjestelyissä sekä Suomen johtava neuvonantaja suurissa kiinteistöjärjestelyissä. Advium on perustamisensa jälkeen (v. 2000) toiminut neuvonantajana yli 80 transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 8 miljardia euroa. Adviumin henkilökuntaan kuuluu 14 henkilöä.

Adviumin myynti on seuraus yrityskaupalle, jossa Nordnet Bank AB osti eQ Pankki Oy:n. Corporate finance -toiminta ei ole Nordnet Bank AB:n päätoimiala, ja näin ollen Adviumin myynti oli looginen askel. Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä järjestelyyn.

“Tulemme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia neuvonantopalveluja yrityskaupoissa, pääomajärjestelyissä sekä suurissa kiinteistöjärjestelyissä. Uskomme vahvasti, että olemalla riippumaton ja kokenut kotimainen corporate finance -neuvonantaja, voimme paremmin palvella asiakkaitamme”, toteaa Adviumin toimitusjohtaja Janne Larma.

Advium tulee kaupan jälkeen jatkamaan toimintaansa entiseen tapaan Advium-brändillä, eikä järjestelyllä ole vaikutusta Adviumin henkilöstöön tai liiketoimintaan. Myös yhteystiedot pysyvät entisinä.

22.12.2009 - Advium Keskon neuvonantajana vuoden suurimmassa kiinteistösijoitustransaktiossa

Advium Corporate Finance toimi Keskon neuvonantajana Kesko-konsernin myydessä 13 vähittäiskauppakiinteistö...

30.10.2009 - Advium NREP:in neuvonantaja kiinteistökaupassa

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on ostanut NREP Finland 4 Oy:ltä Kesko OYJ:n tytäryhtiön Kespro Oy:n vuok...

22.09.2009 - Advium Rettigin neuvonantaja

Rettig nousee Nordkalkin suurimmaksi omistajaksi. Transaktion seurauksena Rettigin omistusosuus Nordkalkista nousee 21 %:sta ...

11.08.2009 - Advium SEB:n neuvonantajana

Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) (Helsinki Branch) on myynyt 11 958 000 Alma Media Oyj osaketta Ilkka-Yhtymä Oyj:...

06.08.2009 - Forum Capita ostaa Oy Kamppiparkki Ab:n osakkeita

Stockmann Oyj myy kaikki omistamansa osakkeet Oy Kamppiparkki Ab:ssa kiinteistöpääomarahasto Forum Fastighets ...

14.05.2009 - Advium Raision neuvonantajana margariiniliiketoiminnan myynnissä

Raisio myy margariiniliiketoimintansa Bungelle 80 miljoonalla eurolla. Yrityskauppaan sisältyvät margariinitehtaat ...